50 mg / 250 микрограма обвити таблетки
Бенфотиамин (Витамин B1)
Цианокобаламин (Витамин B12)

WÖRWAG Pharma

За WÖRWAG Pharma

WÖRWAG Pharma: компетентност в биофакторите

Monika Wörwag и Dr. Marcus Wörwag

»Бизнесът ни е семеен и затова една от най-силните му страни е отговорността. Нашите ценности не се влияят от банки и инвеститори. Те са сигурен гарант за успешното и незвисимо развитие на фирмата ни. Човещина, близост и лична отговорност – това са ценностите, на които залага големият ни екип, посрещайки предизвикателствата на пазара, в стемежа си да става все по-добър.«

Monika Wörwag и Dr. Marcus Wörwag
изпълнителни директори и собственици на WÖRWAG Pharma

WÖRWAG Pharma GmbH & Co. KG е немска фармацевтична компания с международна дейност. Фирмата разработва и разпространява продукти, предназначени за лечение на захарен диабет и неговите усложнения, лечение на редица кардиологични заболяваня, анемия, неврологични заболявания и др. Продуктовата гама на WÖRWAG Pharma включва лекарства по лекарско предписание, лекарства без рецепта и хранителни добавки.

WÖRWAG Pharma е семейна компания, която вече второ поколение се ръководи от семейство Вьорваг. Тя е основана през 1971 г. в Щутгарт от д-р Фриц Вьорваг. Днес начело на компанията стоят д-р Маркус Вьорваг, Моника Вьорваг и Герхард Майер, а главното седалище на фирмата е в Бьоблинген.

През 2016 г. WÖRWAG Pharma има 900 служители и е представена в повече от 35 страни в цял свят (Германия, Източна Европа, Русия, Прибалтийските страни, Централна Азия, Азия и Латинска Америка).

История

Градската аптека в Щутгарт, в която някога започнало всичко, все още се числи към нашето предприятие и е важна част от нашето семейство, въпреки, че днес вече сме представени в повече от 35 страни.

По цялото земно кълбо служителите представят нашата компания в собствени филиали и търговски офиси. При това нашият произход винаги остава важна отправна точка. Той ни прави здраво стъпили на земята, което ни е необходимо, за да бъдем открити за нови идеи и по такъв начин да изграждаме бъдещето.

История

Нашите офиси

Днес ние работим успешно в повече от 35 държави по целия свят. Нашата цел е да продължаваме да се разрастваме, като в следващите години компанията планира разрастване в Азия и Латинска Америка.

Нашите офиси